Serveis

Salut, esport i benestar són els eixos dels nostres serveis i tractaments

Àrea que engloba totes les disciplines sanitàries del centre i on oferim solució a les múltiples patologies que els nostres pacients presenten, per tal d’arribar a l’estat de benestar o equilibri desitjat.

Fisioteràpia

Art i ciència sanitària, que per mitjà d’agents físics, tècniques manipulatives, interacció amb pacients, familiars i entorn, avalua i determina quin és el tractament adequat per a la màxima millora de la patologia que el pacient presenta.

Osteopatia

Ciència i art de diagnosticar i tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà, que provoquen trastorns i pertorben l’estat de salut de l’organisme.

Traumatologia

La Traumatologia és la branca de la medicina encarregada de l’estudi, tractament i prevenció de les lesions de l’aparell múscul-esquelètic, que inclouen músculs, ossos, lligaments, tendons i teixits interrelacionats.

Rehabilitació Funcional

La Rehabilitació Funcional, comprèn el conjunt organitzat d’activitats, procediments i intervencions, destinades a desenvolupar, millorar, mantenir o restaurar la capacitat funcional física, psicològica, mental o social per tal que les persones puguin desenvolupar-se adequadament en el seu àmbit físic, familiar, social i laboral. Es busca arribar al màxim potencial i independència individual.

Fisioteràpia Domiciliària

Fisioteràpia destinada a realitzar les funcions de rehabilitació funcional des del domicili o lloc de residència del pacient. Aquesta fisioteràpia està destinada a pacients amb incapacitat a mobilitzar-se, falta de mitjans de transport, o per pacients que busquen una atenció personalitzada amb la comoditat de ser atesos al mateix domicili.

Drenatge Limfàtic Manual

El Drenatge Limfàtic Manual és una tècnica de massoteràpia que consisteix a aplicar massatges suaus sobre diferents zones del cos amb l’objectiu de millorar la circulació de la limfa i del sistema limfàtic. Amb Aquesta tècnica es millora la contracció automàtica dels vasos limfàtics i facilitat l’eliminació d’edemes i altres alteracions derivades d’una dolenta circulació de la limfa.

Psicología clínica

La Psicologia Clínica és la branca de la Psicologia que s’encarrega de la investigació, l’avaluació, el diagnòstic, el tractament, el pronòstic i la rehabilitació de totes aquelles qüestions que afecten la salut mental i que poden generar malestar o patiment a les persones.

 

Nutrició i Dietètica

Ciència que investiga la relació entre els aliments consumits per l’home i la salut (malalties), amb la finalitat de buscar el benestar i la preservació de la salut humana.

Àrea basada en el treball físic des de l’aspecte més bàsic, fins a la globalitat del cos.

Entrenaments Funcionals

L’entrenament funcional o també conegut com “ Functional Training”, és un dels mètodes més efectius dins el camp del Fitness. No només millorar el rendiment físic i la crema de calories, sinó que també ajuda a optimitzar tot el cos aconseguint millor coordinació, equilibri i flexibilitat. És un mètode basat en l’equilibri estructural i millora del rendiment, a través del moviment corporal en tots els seus eixos. Per aquest motiu es considera un entrenament complet.

Readaptació Esportiva

Mètode de treball innovador i interessant, basat en el treball del condicionament físic i els aspectes més tècnics de la disciplina, per tal d’acabar de completar el procés de recuperació de les lesions i tenir un retorn esportiu de major qualitat.

Àrea basada a assolir l’estat individual en què es faci sensible el bon funcionament de la mateixa activitat somàtica i psíquica.

Hatha Ioga

Estil de Ioga utilitzat com a eina per la transformació física i mental, ja que exigeix que es tingui atenció constant a la respiració ajudant a estar present en cada postura. Les “Asanas” enforteixen el cos, el “Pranayama” ajuda a controlar la respiració i manipular el “Prana” o energia vital, i la meditació ajuda a enfocar i calmar la ment.

Gold Ioga

Adaptació del Hatha Ioga, dirigit a persones amb disfuncions motores important o amb limitacions físiques per seguir amb normalitat les sessions de “Hatha Ioga”, i a la tercera edat.

Pilates

Mètode gimnàstic que augmenta l’exercici corporal amb control mental, basat en la respiració i la relaxació.

RPG (Reeducació Postural Global)

Mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, que pot ser aplicat a qualsevol edat, respectant les possibilitats de cada persona. Es fonamenta en el anàlisis acurat, estudi i observació de l’anatomia, i la fisiologia i la manera en que es deteriora el ser humà. Es realitza un disseny individual i global partint dels símptomes que present cada persona, buscant i resolvent les causes que els provoquen.

Stretching

El terme Stretching provinent de l’Anglès, significa “estirar”. És una forma de gimnàstica suau amb els objectius de flexibilitzar i reforçar el conjunt de l’organisme, retardar els efectes de l’envelliment i aportar benestar i relaxació.

Tens dubtes?

Consulta'ns sense cap compromís