Filosofia

Apostem per un treball multidisciplinar. Cada pacient que inicia tractament és valorat  i se li adjudica el tractament més adequat.

Què és Fisio Salt?

Final de l’any 2017 principis del 2018, després d’un dia llarg i intens atenent les diferents patologies dels pacients que assistien a la consulta, varem veure que per tractar una mateixa dolència, els pacients havien de desplaçar-se a diferents llocs per complementar els seus tractaments i cobrir les necessitats adequades per tal d’assolir la millora dels seus problemes tan físics, psíquics o mentals.

Vam poder comprovar que no existia dins la demarcació de Salt (més de 30.000 habitants censats) ni rodalia, un centre que cobrís les necessitats que la població demanava.  Així doncs, va sorgir la idea de crear un lloc on cada pacient rebés l’atenció precisa i resolutiva que més s’adeqüés a les seves necessitats, dins un únic espai que albergués el màxim de possibilitats amb un treball multidisciplinari, oferint la comoditat de no haver de desplaçar-se a altres poblacions.

El resultat va ser “Fisio Salt”, un centre que disposa de les eines necessàries per tal que els nostres pacients puguin millorar les seves patologies. La varietat de disciplines que ofereix el centre, són dirigides per professionals en constant formació i amb anys d’experiència dins el camp de la salut, l’esport i el benestar.

Com treballem?

Apostem per un treball multidisciplinari. Cada pacient que inicia tractament és valorat el primer dia pel servei de fisioteràpia i se li adjudica el tractament més adequat a les seves necessitats.

Aquests tractaments fusionen diferents serveis i professionals de manera coordinada, que es complementen per assolir la millora de la salut del pacient.

Durant les sessions hi ha un feedback entre pacient i professional, que permet perfilar de manera acurada el tractament establert.

L’objectiu de Fisio Salt és que els pacients que confien en nosaltres, curin les seves dolències dins un entorn professional, pròxim i el més familiar possible.

Empreses amb les quals col·laborem